ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноВластГласовеГрадътИзбориМненияНовини

Славчо Атанасов пусна бюлетина със скъсано ъгълче

Гласувах за много сериозна промяна в Пловдив, обясни той след като упражни правото си на глас

Иво Дернев

Славчо Атанасов пусна бюлетина със скъсано ъгълче в начално училище „Климент Охридски” тази сутрин. Един от листовете, които той пусна в урната, беше дефектирал, но от комисията му обясниха, че няма проблем и бюлетината ще бъде зачетена.

„Попитах цялата комисия дали бюлетината ми ще бъде зачетена, защото скъсаното ъгълче не зависеше от мен, а от тях. Както чухте, те казаха, че това няма да бъде проблем и гласът ми ще бъде преброен като редовен”, уточни след като упражни правото си на глас Атанасов.

„ Днес гласувам с чудесна нагласа. И с вяра в това, че ще върнем най-после човешкото лице в управлението на Пловдив. Знаете, че моят слоган винаги е бил управление с човешко лице и грижа за хората. Гласувах с нагласа, че най-после ще сложим край на един порочен модел, осем години управлявал Пловдив и нанесъл сериозни поражения на града. Най-вече във вярата на хората в институциите. Това задължително след тези избори трябва да се върне. Защото няма нищо по-страшно от това гражданите на един град, на една държава, да загубят вяра във властта и институциите. От тук нататък началото на края е много близо. Затова гласувах- да има много сериозна промяна в Пловдив, защото той е емблематичен град за България и ако от тук тръгнат нещата, ще се отразят в цялата страна. Просто трябва да си върнем България на гражданите”, каза Славчо Атанасов.

Преди него до урната отиде съпругата му Елена Атанасова.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина